YellowV 70 liter drybag zwart (ideaal voor kamperen met een sup en groot genoeg voor 4 natte wetsuits!) – Ook leuk als Cadeau – waterdicht je spullen meenemen op je sup of boot

34.95

Beschrijving

Ga je kamperen met je SUP / boot / kajak of wil je gewoon zeker weten dat je kleding droog blijft? Deze 70 literdry bag in het kenmerkende zwart is wat je nodig hebt! Kan 4 natte wetsuits hebben zodat de rest er omheen droog blijft, of andersom als de omstandigheden daar om vragen! Plaats hem onder het bungee koord op het SUP board of bevestig het via de kunststof haken aan één van de beschikbare d-ringen van je SUP / boot / kajak. Ook te gebruiken als zandzak om een bootzeil vast te leggen.
Met handige banden om de tas eenvoudig als rugzak te dragen.
Naast de 70 liter tassen hebben we ook een 2 liter en een 15 liter, voor ieder wat wils dus. Bij alle dry bags zit een schouderriem om ze makkelijk te kunnen dragen.
Het sluitsysteem:
Voor een goede waterdichtheid moet de bovenkant van de dry bag minimaal drie keer worden omgevouwen, druk de vouwen goed om de riem. Sluit vervolgens de gespen (buckels) in het midden. Laat bij het vouwen voldoende lucht in de tas zodat hij beter waterdicht is en mogelijk blijft drijven (bij voldoende lucht) indien hij in het water zou vallen.
Elektronisch apparatuur:
Bij lang onderdompelen biedt de tas onvoldoende bescherming voor elektronische apparatuur, daarom is het aan te raden om bijvoorbeeld een mobiele telefoon extra te beschermen met een extra waterdichte hoes. Deze is ook bij Yellow V verkrijgbaar. Controleer met enige regelmaat of de tas nog waterdicht is, dit kan eenvoudig met behulp van een stukje keukenpapier binnen in de tas.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “YellowV 70 liter drybag zwart (ideaal voor kamperen met een sup en groot genoeg voor 4 natte wetsuits!) – Ook leuk als Cadeau – waterdicht je spullen meenemen op je sup of boot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *