WetsuitsKopen.nl

Alles over ons en het team achter de site

Wetsuits kopen voor elke watersport

Een wetsuit kopen is niet makkelijk, wij kunnen het weten want we doen dit al meer dan 12 jaar! Als echte koukleumen weten we hoe belangrijk het is om een goed wetsuit te hebben om te kunnen geniet in, op of onder het water. We zijn deze site in 2010 begonnen met als missie om echt advies te geven zonder alle marketingpraat. Sinds 2015 linken wij ook naar producten op Nederlandse webshops.

Wij verdienen een kleine commissie wanneer je iets koopt via een van onze links, dit kost je zelf verder niks. Heel vaak krijg je zelfs korting omdat je via ons koopt.

In 2023 is het management van de site overgenomen door BrightWorks B.V. met KVK nummer 88239861.

Ons team

Sanna

Favoriete sport: duiken

Ik ben vanaf het begin bij de site betrokken en heb veel van de content geschreven. Nog steeds hou ik me vooral bezig met het schrijven van nieuwe artikelen.

Email: sanna@wetsuitskopen.nl

Annelot
Favoriete sport: duiken

Heyhoi! Ik ben sinds 2015 bij de site betrokken en hou me vooral bezig met al onze partners, waaronder bol.com en een aantal andere websites.

Email: annelot@wetsuitskopen.nl

Alexandros

Favoriete sport: surfen

Ik zorg ervoor dat de site en shop optimaal functioneren, daarnaast maak ik custom plugins en aanpassingen voor de site.

Email: alex@wetsuitskopen.nl

Robin

Favoriete sport: triathlon

WetsuitsKopen.nl vraagt me vaak om artikelen na te kijken en verbeteren aan de hand van mijn 30 jaar ervaring met het maken van wetsuits.

Email: robin@wetsuitskopen.nl

WetsuitsKopen.nl