YellowV 15 liter drybag geel (groot genoeg voor natte wetsuit!) – Ook leuk als Cadeau – waterdicht je spullen meenemen op je sup of boot

24.95

Beschrijving

Ruime 15 liter dry bag in het geel om kleding en handdoeken in op te slaan tijdens het suppen / kajakken / varen. Zeer geschikt om je natte wetsuit in op te bergen na gebruik. Kan onder het bungee koord op het SUP board of via de kunststof haken aan één van de beschikbare d-ringen. Ook te gebruiken als zandzak om een bootzeil vast te leggen.
Naast de 15 liter tassen hebben we ook een 2 liter en een 70 liter, voor ieder wat wils dus. Bij alle dry bags zit een schouderriem om ze makkelijk te kunnen dragen.
Het sluitsysteem:
Voor een goede waterdichtheid moet de bovenkant van de dry bag minimaal drie keer worden omgevouwen, druk de vouwen goed om de riem. Sluit vervolgens de gespen (buckels) in het midden. Laat bij het vouwen voldoende lucht in de tas zodat hij beter waterdicht is en mogelijk blijft drijven (bij voldoende lucht) indien hij in het water zou vallen.
Elektronisch apparatuur:
Bij lang onderdompelen biedt de tas onvoldoende bescherming voor elektronische apparatuur, daarom is het aan te raden om bijvoorbeeld een mobiele telefoon extra te beschermen met een extra waterdichte hoes. Deze is ook bij Yellow V verkrijgbaar. Controleer met enige regelmaat of de tas nog waterdicht is, dit kan eenvoudig met behulp van een stukje keukenpapier binnen in de tas.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “YellowV 15 liter drybag geel (groot genoeg voor natte wetsuit!) – Ook leuk als Cadeau – waterdicht je spullen meenemen op je sup of boot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *