Wetty Barefoot Pro Series – 40

85.00

Beschrijving

Deze Wetty Pro Series surfschoentjes zijn gemaakt door het Franse bedrijf Wetty Wetsuits. De eigenaren van dit bedrijf hadden het doel om een surfschoentje te ontwikkelen die je het gevoel geven dat je bijna niets om je voeten hebt zitten tijdens het surfen, maar die je voeten wel lekker warm houden tijdens winterse sessies. Wij zijn van mening dat ze dat goed is gelukt!
De schoentjes zitten erg lekker om je voeten heen en houden goed jouw lichaamswarmte vast. Dit komt mede dankzij een uniek soort neopreen die Wetty gebruikt in zijn producten, namelijk kalksteen neopreen. Het maken van neopreen uit kalksteen is niet alleen milieuvriendelijker dan standaard neopreen, het houdt ook veel beter warmte vast. De buitenkant van de schoen is gecoat in latex voor een extra laagje isolatiemateriaal.
De Wetty Barefoot Pro schoentjes kunnen ook wel tegen een stootje. Er zitten namelijk stukken kevlar verwerkt in de zool van de schoen en op de wreef. Daarnaast zijn deze Wetty schoentjes flexibel genoeg om binnenstebuiten te keren, zodat je de binnenkant makkelijk kan drogen. De Pro serie is verder uitgerust met een Slim Fit, waardoor de schoentjes nog strakker om je voet heen zitten en waardoor je voet niet meer zal bewegen in het schoentje. Daarnaast is er een extra sleeve toegevoegd om je schoen en wetsuit af te sluiten. Andere verschillen tussen de Pro en Original boot zijn dat het latex van de pro boot ook aan de bovenzijde van het schoentje terug te vinden is en er een thermo lining is toegevoegd aan de binnenzijde van de schoen.
De Barefoot Pro serie is verkrijgbaar in 3mm en 5mm.
Belangrijk om te vermelden is dat je de Wetty schoentjes niet hoeft in te waxen als je er mee gaat kitesurfen met een TwinTip. Dit is alleen bedoeld voor als je ze gaat gebruiken met een surfboard!
Let op: heb je relatief brede voeten? Kies dan een maatje groter dan je gewend bent. Daarnaast zijn deze artikelen een sokje en slijten deze sneller dan normale schoentjes met een dikke zool.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wetty Barefoot Pro Series – 40” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *