Wetty Barefoot Original – 44

70.00

Beschrijving

De Wetty Barefoot Original surfschoentjes zijn gemaakt door het Franse bedrijf Wetty Wetsuits. De eigenaren van dit bedrijf hadden het doel om een surfschoentje te ontwikkelen die je het gevoel geven dat je bijna niets om je voeten hebt zitten tijdens het surfen, maar die je voeten wel lekker warm houden tijdens winterse sessies. Wij zijn van mening dat ze dat goed is gelukt!
De schoentjes zitten erg lekker om je voeten heen en houden goed jouw lichaamswarmte vast. DIt komt mede dankzij een uniek soort neopreen die Wetty gebruikt in zijn producten, namelijk kalksteen neopreen. Het maken van neopreen uit kalksteen is niet alleen milieuvriendelijker dan standaard neopreen, het houdt ook veel beter warmte vast. De buitenkant van de schoen is gecoat in latex voor een extra laagje isolatiemateriaal.
De Wetty Barefoot Original schoentjes kunnen ook wel tegen een stootje. Er zitten namelijk stukken kevlar verwerkt in de zool van de schoen en op de wreef. Daarnaast zijn deze Wetty schoentjes flexibel genoeg om binnenstebuiten te keren, zodat je de binnenkant makkelijk kan drogen. De Barefoot serie is verkrijgbaar in 3mm, 5mm en 7mm dikte.
Belangrijk om te vermelden is dat je de Wetty schoentjes niet hoeft in te waxen als je er mee gaat kitesurfen. Dit is alleen bedoeld voor als je ze gaat gebruiken met een surfboard!
Let op: heb je relatief brede voeten? Kies dan een maatje groter dan je gewend bent. Daarnaast zijn deze artikelen sokjes en slijten deze sneller dan normale schoentjes met een dikke zool.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wetty Barefoot Original – 44” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *