Omkleedmat – Wreckingball Gear® – Gearswap Pro – Changing mat – dry bag

39.95

Beschrijving

Wreckingball Gear – Gearswap Pro – Omkleedmat
Wreckingball Gear uit Stavoren denkt aan jouw comfort met de Gearswap Pro – de ultieme wetsuit tas en omkleedmat voor de echte avonturier. Specifiek ontworpen voor de dappersten onder de watersporters. De robuuste, functionele en compromisloze Gearswap Pro is een staaltje uitrusting dat opgewassen is tegen elke conditie die je trotseert.
Kenmerken:
• Extreme Veelzijdigheid: De Gearswap Pro is zowel je wetsuittas als omkleedmat, geoptimaliseerd voor extreme sporten. Zeg vaarwel tegen het omkleden op oncomfortabele plaatsen en wasmanden achter in je auto – jouw avontuur, jouw comfort.
• Onwrikbaar Ontwerp: De Gearswap Pro is gemaakt van hoogwaardig slijtvast en waterbestendig materiaal. Dit is niet zomaar een stof, maar een zwaargewicht kampioen, klaar om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.
• Mega Capaciteit: Met de Gearswap Pro krijg je ruimte in overvloed voor je wetsuit, en al je essentiële uitrusting voor je wildste wateravonturen. Berg je wetsuit op de heenweg alvast in de Gearswap Pro en gebruik hem als draagtas.
• Makkelijk te Reinigen: Avontuur hoeft niet rommelig te zijn. De Gearswap Pro is ontworpen om eenvoudig schoon te maken. Even afspoelen of een snelle veeg met een vochtige doek is alles wat nodig is. Schoonmaakmiddelen mag je in de kast laten staan.
• Reisvriendelijk: Transformeert van een compact en draagbaar formaat naar een ruime tas naar een door de schouderstrap. De Gearswap Pro is gemaakt om gemakkelijk mee te reizen en wordt standaard geleverd met een opberghoes waar je avonturen je ook brengen.
• Veilige Opslag: Dankzij het robuuste trekkoordsluitingssysteem blijven je spullen georganiseerd en je auto ed schoon, zelfs tijdens de ruigste dagen.
• Stoere Uitstraling: Een gedurfd en modern ontwerp met het onmiskenbare Wreckingball Gear logo laat iedereen zien dat je nergens voor terugdeinst.
De Wreckingball Gearswap Pro Wetsuit Tas/Omkleedmat is meer dan alleen een accessoire – het is een bewijs van je avontuurlijke geest. Met Wreckingball Gearswap Pro, ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt. Durf je de uitdaging aan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omkleedmat – Wreckingball Gear® – Gearswap Pro – Changing mat – dry bag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *