Mistral Gale Force Wetsuit Men 3/2 – M

184.19

Beschrijving

We hebben wetsuits ontwikkeld voor on-water spel om onze hardware lijn aan te vullen, zodat Mistral fans een Mistral wetsuit kunnen aantrekken om van hun activiteiten te genieten. Het heeft meerdere panelen voor verbeterde ergonomie om zich aan te passen aan lichaamsbeweging en gebieden die volledige flexibiliteit vereisen. De schouders, bovenste zijden, armpanelen, knieën, onderbeen, kuitpanelen en voorste thoracale, heup- en dijgebieden zijn belangrijke gebieden.
Prestatiehoogtepunten
Een wetsuit is geen accessoire maar een essentieel element voor deelname aan veel watersporten waar de omstandigheden koud tot gematigd zijn. Het kiezen van het juiste wetsuit kan uw prestaties en plezier maken of breken, naast het verlengen of verkorten van uw watertijd. Meerdere panelen worden gebruikt om de ergonomie te verbeteren, zich aan te passen aan lichaamsbewegingen en gebieden die volledige flexibiliteit vereisen, een essentiële ontwerpeigenschap van onze Gale Force-pakken. U zult profiteren van minimale beperking, of u nu surft, windsurft, kitesurft of foilt. Dunner neopreen wordt gebruikt op de armen en schouders, terwijl batwing zijpanelen de rotatie van schouder en arm maximaliseren. Het evenwicht van het pak heeft een 1 mm dikkere laag voor de kerngebieden van het lichaam en de benen. Borst- en niergebieden profiteren van neopreen met een gladde huid, waardoor waterafvoer en snel drogen mogelijk zijn om het ‘radiator-effect’ te verminderen wanneer u boven water bent in frisse winden. Ideaal voor alle niveaus van bekwaamheid waar de watertemperatuur tussen 17-20C ligt. Geschikt voor maximaal 1 uur ondergedompelde wateractiviteit, waar de watertemperatuur aan de aangegeven range voldoet, hoger in warmer water.
Over Mistral
Het succesverhaal van Mistral begint in 1976, wanneer het van oorsprong Zwitserse merk vanuit een passie voor water en wind een innovatief concept ontwikkelt: surfplanken met een zeil. Een nieuwe surfdimensie is geboren en wordt een internationale hit. Mistral zet de toon in de ontwikkeling van windsurfplanken. Technologische innovaties volgen snel en nieuwe materialen worden ontwikkeld. Mistral maakt van windsurfen een internationale sport en lanceert zelfs het Mistral World Cup Team.
Ook in SUP, Foiling en Surfing gebruikt Mistral deze innovaties en lanceert speciefieke producten van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is Mistral een van de populairste watersportmerken ter wereld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mistral Gale Force Wetsuit Men 3/2 – M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *