Fawler Ryka Zwart & Staal Military Duik Horloge voor Mannen

219.00

Beschrijving

Gesp het vast aan de buitenkant van je wetsuit en ga op zoek naar de kluis van Davy Jones op de bodem van de zee. Neem het mee op een modderloop, spoel het daarna gewoon af en het is weer zo goed als nieuw. De Ryka is anders dan je doorsnee horloge. We hebben hem dan ook niet gemaakt voor de doorsnee man.
Ontworpen om zo sterk, zo ruig, zo duurzaam te zijn dat je het na kunt laten aan je kleinkinderen samen met een schatkist aan avontuurverhalen. We ontwierpen de Ryka om sterk te zijn. Dat hij er ook nog prachtig uitziet is toeval.
Gemaakt van chirurgisch roestvrij staal, loopt het op een ultrabetrouwbaar Japans Miyota-uurwerk met een ingebouwde precisie-chronograaf. Dubbelgewelfd saffierglas beschermt de wijzerplaat, ontworpen om grote druk te weerstaan en elke hobbel of stoot die je op je avonturen mocht tegenkomen. Lichtgevende wijzers en markeringen zorgen ervoor dat je het altijd kunt aflezen tot in de donkerste krochten.
Een geschroefde achterkant en dichtgeschroefde kroon houden vocht en vuil uit de horlogekast, waardoor het horloge een diepgang heeft verworven van 100 meter. Een roterende bezel stelt je in staat om de tijd in te stellen dat je het water in ging om je zuurstofreserves in de gaten te houden of de tijd van de vorige atleet bij te houden in een sprintrace.
De nylon zuluband (ook wel bekend als een ‘US-military’-band) is sterk en duurzaam, en de stalen en zwarte Ryka wordt geleverd met een extra legergroene band. Modderig, vies of zweterig, gooi hem gewoon bij de rest of de was (natuurlijk wel zonder het horloge).
Ontworpen in Denemarken. Wordt geleverd in een milieuvriendelijke opbergdoos.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fawler Ryka Zwart & Staal Military Duik Horloge voor Mannen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *