Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0 X 30 X 6

699.00

Beschrijving

De Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” is de nieuwe aanvulling op de collectie van Fanatic. Dit model is het ultieme board voor personen die graag lange afstanden afleggen op hoge snelheden.
Met een lengte van 396 cm en een breedte van 76 cm is dit board namelijk een combinatie van een Touring SUP en Race SUP.
Daarnaast is dit nieuwe model voorzien van de beste ‘Double Layer’ technologie op de markt. Hierdoor ontstaat er een onwijs goede verhouding tussen stijfheid en gewicht.
Ondanks het lage netto gewicht van 11,7 kg kan het board personen tot 140 kg dragen, dat is nou nog eens een sterk board!
Wat krijg je gratis thuis geleverd? Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” X 30” SUP board
Premium opbergtas
Afneembare middenvin
Power Pump HP8
Helaas worden niet alle benodigdheden standaard meegeleverd bij de Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0”. Het is daarom van belang om onder andere een peddel los bij te bestellen. Gelukkig kun je hiervoor terecht in onze webshop waar we veel verschillende soorten SUP peddels aanbieden van diverse merken.
Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ga op zoek naar de accessoires die je tijdens jou avonturen op het water nodig hebt. Wellicht ben je namelijk ook nog op zoek naar een wetsuit, zwemvest, elektrische luchtpomp of drybag. In dat geval ben je bij Watersports4fun aan het juiste adres!
Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” SUP review SUP boards komen in verschillende soorten, maten en kleuren. Vandaar dat wij het bij Watersport4fun belangrijk vinden om onze klanten breed te informeren over een specifiek model. Op deze pagina gaan we het daarom hebben over de kwaliteiten, kenmerken en prestaties van de Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” aan de hand van een objectieve review.
Fanatic staat bekend om het produceren van hoog kwalitatieve SUP boards voor verschillende doeleinden. Hierbij gaat er veel aandacht uit naar de technische kant van het board. Dit is dan ook de reden waarom de boards onwijs stevig zijn, terwijl ze ten opzichte van andere modellen vaak een laag gewicht hebben. Met een SUP board van Fanatic ga je gegarandeerd veel leuke avonturen tegemoet!
Wij snappen als geen ander dat je na het lezen van onze Fanatic Ray Air Enduro Premium SUP review nog enkele vragen hebt over het board. In dat geval raden wij je aan om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice voor hulp en advies. Wij staan voor je klaar en zijn te bereiken per mail, telefoon of via de live chat.
Voor- en nadelen Als je ge├»nteresseerd bent in de Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0″ is het goed om te weten wat de voor- en nadelen zijn van het board. Door middel van deze twee factoren kun je namelijk een betere afweging maken om het board wel of niet te kopen.
We kunnen je alvast vertellen dat wij zelf erg positief zijn over de prestaties die Fanatic heeft neergezet met de ontwikkeling van dit model. Zo voldoet de Ray Air Enduro Premium 13’0” aan alle kwaliteitseisen en kan je er onwijs veel mee doen!
Voordelen
Perfecte combinatie tussen een Touring- en Race SUP
Geschikt voor het afleggen van lange afstanden op hoge snelheden
Voorzien van de beste Double Layer technologie voor extra stevigheid
Verbeterde glijeigenschappen dankzij de vernieuwde vormgeving
Nadelen
Er wordt geen peddel meegeleverd
Relatief prijzig in aanschaf
Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0”: belangrijkste eigenschappen Nu je al iets meer weet over de kwaliteiten van de Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” willen we toch graag nog iets dieper in details treden. Hiervoor zullen we dan ook een kijkje gaan nemen naar de belangrijkste eigenschappen van het board.
Laten we beginnen met de afmetingen en de vormgeving die een grote rol spelen in de prestaties van het board. Dankzij de lengte van 396 cm in combinatie met een breedte van 76 cm ontstaat er een onwijs goede verhouding tussen stabiliteit en snelheid. Hierbij zorgt de dikte van 15 cm voor een hoge stijfheid waardoor het board wel tegen een stootje kan.
Daarnaast vult de toegepaste Double Layer technologie de stijfheid van het board aan, waardoor personen tot wel 140 kg op het board kunnen gaan staan. Dit terwijl het gewicht van de Enduro Premium slechts 11,7 kg bedraagt. Als je het ons vraagt; een vrij knappe prestatie van Fanatic!
Let op: het hoge draaggewicht van 140 kg laat het wellicht toe om met twee personen op het board te gaan staan. Echter raden wij het af om dit met twee volwassenen te doen. Eventueel kun je met je hond of kind op het board gaan staan, maar houd altijd rekening met het maximale draagvermogen omwille van de levensduur.
De Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0” is ideaal voor fanatieke suppers die al redelijk wat ervaring hebben met de sport. Zo is dit model een combinatie tussen een Touring- en Race SUP. Hierdoor kun je moeiteloos lange afstanden afleggen op redelijk hoge snelheden. Vandaar dat het board voornamelijk bedoeld is voor gevorderden en professionals.
Lengte: 396 cm
Breedte: 76 cm
Dikte: 15 cm
Gewicht board: 11,7 kg
Maximaal draaggewicht: 140 kg
Volume: 349 liter
Opblaasbaar: Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fanatic Ray Air Enduro Premium 13’0 X 30 X 6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *