Wetsuitskopen.nl logo

Duimbrace Links – flexibele spalk stabilisator met tegenkracht ondersteuning – voor elk duimformaat

10.95

Beschrijving

De brace biedt ondersteuning voor het duim en polsgewricht tijdens blessurerehabilitatie, en bij ontstekingen.
SUPERIEUR ONTWERP – Nieuwe binnen afwerking zorgt ervoor dat gebruikers de brace met één hand kunnen aandoen, bovendien is het een huidvriendelijke micro klittenband die geen krassen of schade achterlaat op kleding. De verstelbare bandjes maken het geschikt voor elk duimformaat.
LICHTGEWICHT SPICA SPLINT – De anatomisch gevormde spalk die netjes weggewerkt is, ondersteund en zet de onderkant van de duim vast zonder functionele vingerbewegingen te belemmeren.
IDEAAL VOOR – Bij veel aandoeningen zoals ligament instabiliteit, syndroom van De Quervain, roeierspols, Verstuikingen en spierverrekkingen.
ADEMEND & HUIDVRIENDELIJK – De sleeve is compleet gezoomd en voorzien van microperforaties, dit verminderd ongewenste vochtigheid, jeuk en geurtjes en verbeterd de duurzaamheid.
UNIVERSELE PASVORM – Eén bandage, draagbaar aan zowel de linker- als de rechterhand; verstelbare gripbanden passen om polsen met een omtrek tot 25 cm en elk duimformaat.
Gebruik van deze Duim & Polsbrace is ideaal voor:
Bij overmatig gebruik van de duim
Carpaletunnelsyndroom (CTS)
RSI (Repetitive strain injury)
Rehabilitatie na verrekking, verzwikking en verstuikingen
Ontstoken of vermoeide polsgewrichten
Bepaalde mensen kunnen een allergische reactie vertonen op neopreen stoffen, een synthetische rubber die vaak gebruikt wordt in afwashandschoenen, wetsuits en medische bandages. Om de kans hierop te verminderen gebruikt Brace alleen de hoogste kwaliteit latex-vrije neopreen.
Neopreen producten hebben een aanbevolen draagtijd van maximaal 3 uur. Na een korte tijd om de huid te laten ademen kunnen ze opnieuw gedragen worden. Was het product met de hand in koud water zodat deze langer meegaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duimbrace Links – flexibele spalk stabilisator met tegenkracht ondersteuning – voor elk duimformaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *