Canvas Schilderij Een man met een wetsuit is aan het wakeboarden op zee – zwart wit – 40×30 cm – Wanddecoratie

27.95

Beschrijving

Canvas schilderijen – Een man met een wetsuit is aan het wakeboarden op zee – zwart wit – Woonkamer – Slaapkamer Dit schitterende schilderij is in de hoogste resolutie afgedrukt op het canvas. Dit garandeert een superscherpe, kleurechte print op canvas met heldere kleuren. De zijkanten van het canvas worden met uitloop van de foto bedrukt. Zo sluiten ook deze kanten van het doek goed aan bij de foto.
De foto wordt gedrukt op stevig 260 grams canvasdoek van 0,41 mm dik. Het linnen wordt strak gespannen op een houten spieraam frame van twee centimeter dik. Dit houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Bij het product kan optioneel een ophangsysteem worden besteld om de print gemakkelijk aan de muur te bevestigen.
Productkenmerken
In verschillende formaten verkrijgbaar van klein (20×30 cm) tot XL (120×180 cm)
Gespannen op een houten frame van 2 cm dik
Optioneel is er een handig ophangsysteem bij te bestellen
Wanddecoratie geschikt voor uw: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, hal, keuken en iedere andere kamer in uw huis of bedrijfspand
Uitgebreide collectie
OneMillionCanvasses beschikt over een uitgebreide collectie van duizenden prachtige afbeeldingen van duizenden verschillende onderwerpen, variërend van vogels en spreuken tot steden en landschappen.
Over de Foto
Een man met een wetsuit is aan het wakeboarden midden op het zeewater. De boot waaraan de kabel vastzit, duwt het water naar de zijkant.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Canvas Schilderij Een man met een wetsuit is aan het wakeboarden op zee – zwart wit – 40×30 cm – Wanddecoratie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *