BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit mouwloos heren – Triton 1.0 – M

249.95

Beschrijving

Het BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit is geïnspireerd op de kwaliteiten en eigenschappen van de Rapture 2.0 maar dan zonder lange mouwen.
Doordat dit een mouwloos wetsuit is, profiteert u van maximale bewegingsvrijheid rondom de schouders.
Deze bewegingsvrijheid komt voornamelijk omdat u op de schouders geen belemmering ervaart van het neopreen materiaal.
Dit fantastische instapmodel maakt ook weer gebruik van Yamamoto neopreen, wat zorgt voor uitstekende flexibiliteit, comfort en bewegingsvrijheid.
Dit wetsuit is uitermate geschikt voor beginnende zwemmer die graag geen enkele belemmering in bewegingsvrijheid rondom de schouders wenst, of vaak zwemt in hogere water temperaturen.
Voor de basis van de Triton 1.0 hebben we gekeken naar de beste kenmerken van de Rapture 2.0. De voornaamste reden hiervoor is eigenlijk heel simpel, de Rapture 2.0 is in de categorie ‘instapmodellen’ – veel atleten vergelijken de flexibiliteit van de Rapture 2.0 zelfs met ‘mid-range modellen – het wetsuit met de beste prijs en kwaliteit verhouding. Door deze betrouwbare basis heeft dit wetsuit dezelfde voordelen, zoals bijvoorbeeld een geoptimaliseerde V hals voor een verbeterde druk verdeling en vermindering van een ‘stikkend gevoel’. Buik, romp en bovenbeen panelen gemaakt van 4 en 5mm neopreen voor een zeer goed en gebalanceerd drijfvermogen. Door de integratie van deze technieken, is BTTLNS in staat om een wetsuit te creëren dat daadwerkelijk aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast heeft de Triton een speciale afsluiting rondom de borst en oksel voor een zeer goede afsluiting, dit voorkomt het binnenstromen van water.
Waarom een mouwloos wetsuit?
Het grote voordeel van een wetsuit zonder mouwen, is de maximale bewegingsvrijheid die u ervaart rondom de schouders omdat u daar dan geen neopreen laag heeft. Dit geeft u meer flexibiliteit dan een wetsuit met lange mouwen. Het wetsuit is ook erg geschikt voor athleten die problemen rond de schouders of irritatie van het neopreen materiaal onder de oksels ervaren. Of voor zwemmers die maximaal in contact willen blijven staan met het water. Daarnaast is het een perfect wetsuit als u het minder snel koud hebt of vaak in water zwemt dat een hogere temperatuur heeft.
Eigenschappen:
– Door een Nano SCS coating (Super Coated Skin) is de hydrodynamica tot in de perfectie verhoogd.
– Enkellaagse neopreen nek constructie om een strakke afsluiting te garanderen zonder het gevoel te hebben dat er een constante druk op je nek wordt uitgeoefend.
– Mouwloos voor de maximale bewegingsvrijheid rondom de schouders
– Passende sluiting rondom de armen om te voorkomen dat er snel water in je wetsuit komt
– Pro-YKK rits, gebruikt door vele wetsuit ontwikkelaars vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid.
– SCS Yamamoto #39cell 3mm neopreen met hoge flexibiliteit vermindert de druk op de onderrug om meer comfort te bieden voor langeafstandszwemmers.
– SCS Yamamoto #39cell SCS Yamamoto neopreen met 4-5mm dikte op de buik en het onderlichaam voor het nodige drijfvermogen; perfect voor beginnende zwemmers!
– Volledig gestikt en gelijmd voor meer flexibiliteit en duurzaamheid.
– Yamamoto neopreen, een opvallende naam in de neopreenfabricage. Het verdient in ieder geval de titel ‘wereldleider’.
Materiaalsamenstelling:
100% neopreen
Ontworpen en ontwikkeld door het Nederlandse BTTLNS-team.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit mouwloos heren – Triton 1.0 – M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *