BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw dames – Thermal Inferno 1.0 – ST

499.95

Beschrijving

De BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit is een thermisch wetsuit, dat perfect is voor zwemmers die graag met lagere water temperaturen openwater willen kunnen zwemmen.
Dit wetsuit maakt het mogelijk om vroeger in het seizoen te starten, of juist langer in het seizoen door te kunnen gaan als de watertemperatuur lager dan normaal is.
We hebben de speciaal ontworpen technieken van de Inferno 1.0 behouden en hebben daar het thermische element aan toegevoegd.
Met de nano-Aerodome panelen heeft u met dit pak een stabiel drijfvermogen, deze specifieke technologie biedt u 30% meer lift ten opzichte van normaal neopreen.
Naast de ultieme combinatie tussen drijfvermogen, flexibiliteit en comfort, biedt dit wetsuit nu ook extra bescherming tegen de kou.
Doordat de kwaliteiten van de standaard Inferno 1.0 behouden zijn gebleven, is dit de topper van de mid-range wetsuits met ook nog eens een thermisch voordeel.
Waar het water met een normaal wetsuit sneller te koud is, kunt u met dit wetsuit deze kou juist gaan trotseren!
Tip: in combinatie met de neopreen thermal accessoires bent u volledig beschermd tegen de koude water temperaturen
Eigenschappen:
– 39# Cell yamamoto neopreen zorgt voor super flexibiliteit, verhoogd comfort en maximale bewegingsvrijheid.
– Door de Aerodome panelen van heup tot knie heeft u centraal meer drijfvermogen, dit levert een stabiele houding in het water op.
– Enkel-laag nekconstructie zorgt voor goede afsluiting, door de adamsappel vrij te laten voelt u geen druk op de borst of nek.
– Maakt gebruik van Yamamote neopreen, vanwege de enorm hoge productie kwaliteit met recht de wereldleider in Neopreen fabricatie.
– Speciaal ontworpen en getest voor optimale prestatie tijdens het zwemmen.
– Speedcuffs SCS stretch 1,5mm (polsen en enkels) om het uittrekken van het wetsuit op de wissel zo snel mogelijk te krijgen.
– Zeer duurzame Pro-YKK rits, wordt door meerdere top fabrikanten gebruikt voor topmodellen.
Artic thermal laag:
– De thermische laag zorgt ervoor dat de lichaamswarmte langer vastgehouden wordt en dat er minder waterabsorbtie plaats vindt waardoor u minder snel af koelt
– Het wetsuit is voorzien van een thermische laag op de borst, buik, middel/core en rug panelen.
– Met de Thermal Inferno kunt u ongeveer tot een watertemperatuur zwemmen van 9-10 graden, met een normaal wetsuit ligt deze temperatuur rond de 12-13 graden
NanoAerodome:
Uniek materiaal! Bij NanoAerodome panelen worden er kleine belletjes lucht tussen het neopreen geperst, dit levert u tot wel 30% drijfvermogen op.
Materiaalsamenstelling:
100% neopreen.
Ontworpen en ontwikkeld door het Nederlandse BTTLNS-team.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw dames – Thermal Inferno 1.0 – ST” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *