BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw dames – Rapture 2.0 – XL

199.95

Beschrijving

Het BTTLNS Rapture 3.0 wetsuit lange mouw is een stap vooruit met zijn verbeterde materiaal, structuur, pasvorm, maar vooral ook met zijn technologische vooruitgang.
Dit fantastische instapmodel maakt gebruik van Yamamoto neopreen, deze wereldleider in neopreen productie garandeert een uitstekende flexibiliteit, comfort en bewegingsvrijheid.
Op de armen, schouders en oksels zijn panelen toegepast van 1,8mm Yamamoto #39cell neopreen voor de best mogelijke flexibiliteit; nog beter dan zijn voorganger ‘Rapture 2.0’.
Het 4 mm neopreen materiaal op het onderlichaam zorgt voor een goed drijfvermogen speciaal voor beginnende zwemmers.
De Rapture 3.0 maakt gebruik van een SCS coating voor minder waterweerstand en een geoptimaliseerde V hals voor vermindering van een ‘stikkend gevoel’.
De Rapture 3.0 is een uitblinker in de categorie “instapmodellen” door de toegepaste technieken en materialen. Op dit moment is de rapture 3.0 een van de beste qua prijs en kwaliteit verhouding. oor 1,8 mm Yamamoto neopreen op zowel je schouders als je oksels voel je het materiaal nauwelijks en behaal je een goede bewegingsvrijheid tijdens iedere zwemslag. Zijn flexibiliteit wordt door veel atleten vergelijken met andere mid-range modellen.
Gemaakt voor de beginnende zwemmer of zwemmers die op zoek zijn naar een goed drijfvermogen. Dit wordt verkregen door een 5mm panelen op de middel, bovenbenen en dijbenen (maximaal mogelijke dikte!). Het borstpaneel en de onderbenen zijn opgebouwd van 4-4,5mm neopreen panelen voor een perfecte balans in het water.
Nagenoeg alle panelen zijn afgewerkt met een SCS-coating welke zorgt voor minimale waterweerstand. Door de integratie van de nieuwste technieken is BTTLNS in staat om een wetsuit te creëren dat daadwerkelijk aanvoelt als een tweede huid.
Eigenschappen
– Yamamoto neopreen, een opvallende naam in de neopreenfabricage. Het verdient in ieder geval de titel ‘wereldleider’.
– Door een Nano SCS coating (Super Coated Skin) is de hydrodynamica tot in de perfectie verhoogd.
– Yamamoto #39cell neopreen van 1,8mm op de armen, oksels en schouders voor een goede flexibiliteit.
– Yamamoto #38cell neopreen van 5mm op het onderlichaam wordt gebruikt om een hoge en zeer stabiele positie in het water te garanderen.
– Enkellaags hals constructie met laser cut van 2mm Smoothskin zorgt voor een perfecte aansluiting en voorkomt een stikkend gevoel.
– 2.0mm Stetch RapidCuffs op de pols en enkels zorgen met de juiste hoeveelheid felixibiliteit ervoor dat je het pak gemakkelijk uit kunt trekken en een minimale instroom van water.
– Pro-YKK rits voor de hoogste duurzaamheid en heeft extra lengte om het pak gemakkelijk aan en uit te trekken.
Materiaalsamenstelling
100% neopreen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw dames – Rapture 2.0 – XL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *