BTTLNS neopreen lijm – Reparatieset – Neopreen reparatie – Wetsuit reparatie – Reparatie lijm – Duurzaam – Complete reparatieset – Vigor 1.0

14.95

Beschrijving

Met de Vigor 1.0 neopreen lijm verleng je de levensduur van je wetsuit door kleine scheurtjes eenvoudig zelf te repareren, waardoor je langer van optimale prestaties kunt genieten.
[ VEELZIJDIGE TOEPASSING VOOR BESCHERMING ]
Ideaal voor het herstellen van nagel- en scherpe voorwerpschade, zodat je wetsuit bestand blijft tegen diverse uitdagingen.
[ SUPER STERKE NEOPREEN LIJM ]
Maak gebruik van duurzame, waterdichte, sneldrogende en slijtvaste neopreen lijm voor een robuuste reparatie die lang meegaat.
[ SOEPEL EN FLEXIBEL COMFORT ]
Behoud het comfort van je wetsuit, aangezien de reparatie soepel en flexibel blijft, zodat je zonder belemmeringen kunt bewegen.
[ COMPLEET REPARATIESET VOOR GEMAK ]
Alles wat je nodig hebt in één set! Bevat 30 ml neopreen lijm, strijkkwastje, neopreen schijfjes en band, zodat je snel en effectief kunt repareren.
[ EENVOUDIG ZELF TE GEBRUIKEN ]
Zelfreparatie wordt moeiteloos met deze gebruiksvriendelijke reparatieset, waardoor je snel weer het water op kunt zonder gedoe.
[ KENMERKEN ]
⮞ Duurzaam: de sterke lijm hecht aan neopreen, latex en rubber
⮞ Flexibel: eenmaal uitgehard is het een flexibel rubber dat meebuigt met neopreen en andere elastische materialen
⮞ Slijtvast: breng een laag aan op slijtgevoelige plekken zoals knieën en elle bogen om te beschermen tegen slijtage
⮞ Snelwerkend: de lijm droogt binnen 20 minuten
⮞ Waterdicht: biedt een waterdichte afdichting
[ INHOUD VERPAKKING ]
⮞ 1x neopreen lijm 30ml
⮞ 3x neopreen schijfje 5cm
⮞ 3x neopreen schijfje 4cm
⮞ 3x neopreen schijfje 2,5cm
⮞ 1x neopreen band 30cm
⮞ 1x reparatie strijk kwastje
[ REPARATIE INSTRUCTIES ]
1. Breng het gat of scheurtje in het wetsuit duidelijk in zicht. Maak het oppervlakte goed schoon met water en laat daarna opdrogen.
2. Wanneer de beschadiging klein is kun je deze repareren met de neopreen lijm. Trek het scheurtje/gat open en breng lijm aan op beide zijdes. Geef de lijm de mogelijkheid om kleverig te worden, houdt deze daarom een aantal minuten open voordat u het scheurtje/gat dicht duwt. Daarna dient u ervoor te zorgen dat het materiaal stevig tegen elkaar wordt geduwd voor minimaal 1 uur. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een bulldog clip (papier klem). Laat het scheurtje/gat daarna 24h drogen voordat u het wetsuit gebruikt.
3. Wanneer de beschadiging groot is dient u stap 1 en 2 uit te voeren, daarna draait u het neopreen wetsuit/accessoire binnenste buiten om de beschadiging aan de binnenkant zichtbaar te maken.
4. Neem een van de neopreen reparatie schijfjes of band die uit verschillende maten gemaakt zijn (of knip deze op maat) en leg deze in het midden op het scheurtje of gat. Teken een cirkel om het schijfje om de scheur of het gat zichtbaar te maken.
5. Breng een laagje lijm aan op het neopreen schijfje of band en op de gemarkeerde binnenzijde van het wetsuit/accessoire en laat dit voor circa 2-3 minuten drogen. Duw het schijfje of de band stevig op de verlijmde binnenzijde van het wetsuit/accessoire.
6. Leg het wetsuit op een vlak oppervlakte en leg een zwaar vlak object op het scheurtje/gat en laat dit ongeveer 24u drogen (leg bijv. een aantal zware boeken op het gelijmde scheurtje).
7. Het scheurtje/gat zou nu goed gerepareerd moeten zijn en ‘ready to wear’!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS neopreen lijm – Reparatieset – Neopreen reparatie – Wetsuit reparatie – Reparatie lijm – Duurzaam – Complete reparatieset – Vigor 1.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *