BTTLNS neopreen lijm – reparatieset – neopreen reparatie – wetsuit reparatie – reparatie lijm – Vigor 1.0

14.95

Beschrijving

Met de BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatieset Vigor 1.0 verleng je de levensduur van je wetsuit als er onverwachts kleine scheurtjes optreden.
Je bent met deze reparatieset zelf in staat om deze kleine beschadigingen aan je wetsuit zelf te repareren.
Denk hierbij aan scheurtjes van nagels of andere scherpe voorwerpen.
De neopreen lijm is super sterk, duurzaam, waterdicht, sneldrogend, slijtvast en blijft soepel.
Tevens bestaat de reparatieset uit een 30ml tube neopreen lijm, strijk kwastje en meerdere neopreen schijfjes en een neopreen band.
KENMERKEN
– Duurzaam: de sterke lijm hecht aan neopreen, latex en rubber
– Flexibel: eenmaal uitgehard is het een flexibel rubber dat meebuigt met neopreen en andere elastische materialen
– Slijtvast: breng een laag aan op slijtgevoelige plekken zoals knieën en elle bogen om te beschermen tegen slijtage
– Snelwerkend: de lijm droogt binnen 20 minuten
– Waterdicht: biedt een waterdichte afdichting
INHOUD VERPAKKING
– 1x neopreen lijm 30ml
– 3x neopreen schijfje 5cm
– 3x neopreen schijfje 4cm
– 3x neopreen schijfje 2,5cm
– 1x neopreen band 30cm
– 1x reparatie strijk kwastje
REPARATIE INSTRUCTIES
1. Breng het gat of scheurtje in het wetsuit duidelijk in zicht. Maak het oppervlakte goed schoon met water en laat daarna opdrogen.
2. Wanneer de beschadiging klein is kun je deze repareren met de neopreen lijm. Trek het scheurtje/gat open en breng lijm aan op beide zijdes. Geef de lijm de mogelijkheid om kleverig te worden, houdt deze daarom een aantal minuten open voordat u het scheurtje/gat dicht duwt. Daarna dient u ervoor te zorgen dat het materiaal stevig tegen elkaar wordt geduwd voor minimaal 1 uur. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een bulldog clip (papier klem). Laat het scheurtje/gat daarna 24h drogen voordat u het wetsuit gebruikt.
3. Wanneer de beschadiging groot is dient u stap 1 en 2 uit te voeren, daarna draait u het neopreen wetsuit/accessoire binnenste buiten om de beschadiging aan de binnenkant zichtbaar te maken.
4. Neem een van de neopreen reparatie schijfjes of band die uit verschillende maten gemaakt zijn (of knip deze op maat) en leg deze in het midden op het scheurtje of gat. Teken een cirkel om het schijfje om de scheur of het gat zichtbaar te maken.
5. Breng een laagje lijm aan op het neopreen schijfje of band en op de gemarkeerde binnenzijde van het wetsuit/accessoire en laat dit voor circa 2-3 minuten drogen. Duw het schijfje of de band stevig op de verlijmde binnenzijde van het wetsuit/accessoire.
6. Leg het wetsuit op een vlak oppervlakte en leg een zwaar vlak object op het scheurtje/gat en laat dit ongeveer 24u drogen (leg bijv. een aantal zware boeken op het gelijmde scheurtje).
7. Het scheurtje/gat zou nu goed gerepareerd moeten zijn en ‘ready to wear’!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS neopreen lijm – reparatieset – neopreen reparatie – wetsuit reparatie – reparatie lijm – Vigor 1.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *