Bare Sport S-Flex 7MM

299.00

Beschrijving

Bare Sport S-Flex 7MM Bare Sport S-Flex 7MM geschikt voor duiken in warm en koud water of andere soorten van watersport dankzij het full stretch materiaal en juiste pasvorm Bare Sport S-Flex 7MM Deze wetsuit is ontworpen voor degenen die van alle soorten watersporten genieten, en willen de vrijheid en de prestaties van een vol rekpak. De S-FLEX is op grote schaal beschouwd als de beste wetsuit op de markt, gemaakt van onze proprietary mix van neopreen, die een royale hoeveelheid stretch biedt. Het resultaat is makkelijk in / makkelijke doneren ervaring, uitzonderlijke bewegingsvrijheid en een fluweelachtige zachte buitenkant.Deze wetsuit is ontworpen voor degenen die van alle soorten watersporten genieten, en willen de vrijheid en de prestaties van een vol rekpak. De S-FLEX is op grote schaal beschouwd als de beste wetsuit op de markt, gemaakt van onze proprietary mix van neopreen, die een royale hoeveelheid stretch biedt. Het resultaat is makkelijk in / makkelijke doneren ervaring, uitzonderlijke bewegingsvrijheid en een fluweelachtige zachte buitenkant.
Net zoals bij elk pak dat we ontwerpen, begon de Sport S-Flex met BARE-FIT. Met behulp van ergonomisch ontwerp en ingewikkelde vormgeving ontwikkelde ons ontwerpteam anatomisch correcte patronen met gearticuleerde armen en benen, voor een 3D-vorm die u de best mogelijke pasvorm geeft.Net zoals bij elk pak dat we ontwerpen, begon de Sport S-Flex met BARE-FIT. Met behulp van ergonomisch ontwerp en ingewikkelde vormgeving ontwikkelde ons ontwerpteam anatomisch correcte patronen met gearticuleerde armen en benen, voor een 3D-vorm die u de best mogelijke pasvorm geeft.
Ons ontwerpteam heeft elk element van de S-FLEX nauwkeurig onderzocht om een gebruiksvriendelijke wetsuit te creëren die comfortabel, functioneel en eenvoudig is. Het is onze eerste die de 21-inch rits heeft, waardoor het een grotere opening biedt voor een makkelijker doneren. Deze wetsuit is voorzien van een vleiend profiel, stijlvolle design details en een no-nonsense constructie die heeft geholpen om het een favoriet te maken bij de duikers van de entry level.Ons ontwerpteam heeft elk element van de S-FLEX nauwkeurig onderzocht om een gebruiksvriendelijke wetsuit te creëren die comfortabel, functioneel en eenvoudig is. Het is onze eerste die de 21-inch rits heeft, waardoor het een grotere opening biedt voor een makkelijker doneren. Deze wetsuit is voorzien van een vleiend profiel, stijlvolle design details en een no-nonsense constructie die heeft geholpen om het een favoriet te maken bij de duikers van de entry level.
Kenmerken Bare Sport S-Flex 7MM
• Comfortabele contoured 2MM GLIDESKIN kraag met Velcro ™ aanpassing
• Extra lange zware rits voor gemakkelijk in, makkelijk uit het pak
• Naadloze onderarms voor superieure comfort
• Anatomisch correct patroon voor driedimensionale pasvorm
• Flatseam-constructie voor stretch en comfort
Comfortabele contoured 2MM GLIDESKIN kraag met Velcro ™ aanpassing Extra lange zware rits voor gemakkelijk in, makkelijk uit het pak Naadloze onderarms voor superieure comfort Anatomisch correct patroon voor driedimensionale pasvorm Flatseam-constructie voor stretch en comfort
Materiaal:
• S-FLEX FULL-STRETCH neopreen voor extreem comfort en mobiliteit
Innovatie:
• S-FLEX is ontwikkeld uit een eigen mengsel van neopreen die extreem niveaus van rek oplevert voor een makkelijke, makkelijke uitstraling, verbetert comfort en mobiliteit en is verpakt in een boterachtige zachte buitenkant
• ARMOR FLEX-bescherming op de knieën waardoor het leven van je pak wordt verlengd, terwijl de prestaties in de beschermde gebieden volledig worden uitgevoerd.
Materiaal: S-FLEX FULL-STRETCH neopreen voor extreem comfort en mobiliteit Innovatie: S-FLEX is ontwikkeld uit een eigen mengsel van neopreen die extreem niveaus van rek oplevert voor een makkelijke, makkelijke uitstraling, verbetert comfort en mobiliteit en is verpakt in een boterachtige zachte buitenkant ARMOR FLEX-bescherming op de knieën waardoor het leven van je pak wordt verlengd, terwijl de prestaties in de beschermde gebieden volledig worden uitgevoerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bare Sport S-Flex 7MM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *