Alpine SwimSafe – Zwem oordoppen – Waterdicht – Voorkomt oorpijn – Oordopjes geschikt voor Douchen – Herbruikbaar – Blauw – SNR 10 dB – 1 paar

9.95

Beschrijving

Voorkomt water in de oren
Extreem comfortabel AlpineThermoShapeâ„¢ materiaal
Geschikt voor mensen met buisjes in de oren
100x herbruikbaar
Vrij van sileconen
Oordoppen blijven drijven
Handig compact opbergdoosje
Alpine SwimSafe: Meer waterplezier met zwemoordoppen
Veel mensen hebben tijdens het zwemmen last van water in hun oren. Ook veel watersporters willen hun oren beschermen tegen water en wind tijdens het surfen, zeilen of wakeboarden. Ze willen een oorontsteking of surfersoor voorkomen. Speciaal daarvoor heeft Alpine de SwimSafe oordoppen. Deze speciale zwemoordopjes voorkomen dat er water in het oor komt. Dankzij de unieke filters is het omgevingsgeluid nog maximaal hoorbaar. SwimSafe oordoppen zijn ook zeer geschikt om mee te douchen!
AlpineAcousticFilters – Say no to water & yes to sound
De speciale akoestische filters in de SwimSafe oordopjes zorgen ervoor dat alle omgevingsgeluiden zo goed mogelijk hoorbaar blijven. Door deze unieke filters kun je ook gewoon gesprekken blijven voeren. De zeer kleine opening in de filters voorkomt een afgesloten gevoel en de vorm van de oordoppen zorgt ervoor dat er geen water in je oren komt. SwimSafe is niet geschikt om diep mee te duiken.
Wij adviseren de oordopjes maximaal een meter onder water te gebruiken. De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordopjes precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek in het oor blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.
Praktisch, comfortabel en herbruikbaar
Alpine SwimSafe oordoppen kunnen de hele dag gedragen worden. Door het thermoplastische materiaal vormt de oordop zich naar jouw gehoorgang. Dit materiaal is bovendien hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je geen last krijgt van allergische reacties. Je kunt de oordoppen ruim 100 keer gebruiken. De oordoppen worden daarnaast met een aantal handige accessoires geleverd. Naast het bewaardoosje, zit er ook een Alpine Miniboxx in elke SwimSafe verpakking. Dit handige opbergdoosje is gemakkelijk mee te nemen naar het zwembad en tijdens het zwemmen kan het eenvoudig naast de kluissleutel aan de pols worden gehangen. Ook kan de Miniboxx aan de rits van een wetsuit worden bevestigd.
In de verpakking vind je:
Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers met akoestische filters
Luxe bewaarcase
Red Dot Award
Alpine Hearing Protection heeft de Red Dot Award in de wacht gesleept voor het ontwerp van haar WorkSafe oordoppen. De jury van deze prestigieuze designprijs roemde de “hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen” van de oordoppen.
Al onze producten zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Internationaal karakter, Dutch Design: daar zijn we trots op.
Alpine: gehoorbescherming voor elke situatie
Wist je dat Alpine ook gehoorbescherming biedt voor muziekliefhebbers, muzikanten, motorrijders, reizigers, kids, klussers en slechte slapers? Het uitgebreide assortiment universele oordoppen is uitgerust met verschillende unieke filters, die speciaal voor de desbetreffende toepassing zijn ontwikkeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alpine SwimSafe – Zwem oordoppen – Waterdicht – Voorkomt oorpijn – Oordopjes geschikt voor Douchen – Herbruikbaar – Blauw – SNR 10 dB – 1 paar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *