Wetsuitskopen.nl logo

Handdoekponcho, 110 x 80 cm, microvezel, surfponcho, sneldrogend, badponcho, lange omkleedhulp met capuchon voor heren en dames, ideale poncho-handdoek voor strand, branding, surfen, sauna, roze

69.00

Beschrijving

Super materiaal: de wikkelponcho bestaat uit hoogwaardig microvezelpolyester, dat zacht en ruim genoeg is, zodat je je buiten kunt omkleden, vooral als je naar het strand of om te zwemmen. Super zacht en behaaglijk met goede wateropname.
Lichte en geschikte afmetingen: productgewicht 400 g, maat M/L: 110 x 80 cm, eenheidsmaat voor alle algemene volwassenen en tieners. Hij is licht en eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Het is praktisch om de badjas met capuchon in de zak te leggen. Vervang je badpak snel en eenvoudig in plaats van een kleedkamer in de buurt te vinden.
Geavanceerd design: de badjassen voor volwassenen zijn uitgerust met brede armgaten. De onderste opening kan helpen als je je wetsuit snel verwisselt. De capuchon van de zwemponcho-handdoek droogt je haar snel na het douchen en zwemmen wind en zon. De zachte microvezel wikkelponcho geeft je extra warmte om jou en je gezin tegen verkoudheid na het zwemmen te beschermen.
Sneldrogend: de wikkeldoek is sneldrogend, het is waterabsorberend. Houdt je vooral in de winter warm. Het helpt je lichaam en je haar snel te drogen als je je buiten het zwembad afdroogt. Een leuke hulp als je plezier hebt in een zwembad of op het strand enz.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdoekponcho, 110 x 80 cm, microvezel, surfponcho, sneldrogend, badponcho, lange omkleedhulp met capuchon voor heren en dames, ideale poncho-handdoek voor strand, branding, surfen, sauna, roze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *