Wetsuitskopen.nl logo

Wreckingball Gear® – Gearswap Mini – Compacte omkleedmat – Changing mat – wetsuit bag

14.95

Beschrijving

Wreckingball Gear – Gearswap Mini Wetsuit Tas/Omkleedmat
Wreckingball blijft indruk maken met de Gearswap Mini – de compacte versie van de Gearswap XL – de ultieme wetsuit tas en omkleedmat voor de lichtvoetige avonturier. Met minder bulk maar dezelfde onverschrokken geest, is deze compacte maar functionele uitrusting klaar voor elk avontuur.
Kenmerken:
• Compact en Veelzijdig: De Gearswap Mini fungeert als je wetsuit tas en omkleedmat in een kleiner formaat. Ideaal voor snelle trips en lichtvoetige avonturen.
• Sterk 300D Materiaal: Net als zijn grotere tegenhanger, is de Gearswap Mini gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. Het 300D waterbestendig materiaal is opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden.
• Handig formaat: Ondanks zijn compacte formaat, biedt de Gearswap Mini voldoende ruimte voor je essentiële uitrusting voor je wateravonturen.
• Gemakkelijk te Reinigen: Avontuur hoeft niet rommelig te zijn. De Gearswap Mini is net zo eenvoudig te reinigen als zijn grotere broer.
• Reisvriendelijk: Transformeert van een compacte tas naar een handige omkleedmat, de Gearswap Mini is gemaakt om gemakkelijk mee te reizen, waar je avonturen je ook brengen.
• Veilige Opslag: Met zijn robuuste trekkoordsluitingssysteem blijft je natte uitrusting georganiseerd, ongeacht waar je reis je naartoe brengt.
• Stoere Uitstraling: Een gedurfd en strak ontwerp met het onmiskenbare Wreckingball Gear logo laat iedereen zien dat je klaar bent voor actie.
De Wreckingball Gear – Gearswap Mini omkleedmat is meer dan alleen een accessoire – het is een onmisbaar item voor de avontuurlijke geest. Met de Wreckingball Gear – Gearswap Mini, ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt. Durf je de uitdaging aan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wreckingball Gear® – Gearswap Mini – Compacte omkleedmat – Changing mat – wetsuit bag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *