Warme Neopreen Zwem sokken ZWART 3MM Neopreen Zwemsokken – Unisex | Swim Chicky & Swim Hunky

24.95

Beschrijving

VERNIEUWD OPEN WATER NEOPREEN ZWEMSOKKEN
Deze sokken zijn 3CM langer aan de enkel waardoor je met een korter wetsuit de sokken toch onder het wetsuit kunnen dragen! Ze zijn helemaal geplakt en met een platte steek gestikt. Dus het stiksel gaat niet door-en-door. Op de kruispunten zit een extra plakker aan de binnenkant. De meeste andere merken bieden deze kwaliteit niet voor deze prijs.
Neopreen en buitenwater temperatuur:
1) 3MM Neopreen geplakt houdt uw voeten warm in water boven de 12 graden celcius!
2) 5MM Neopreen geplakt houdt uw voeten warm in water boven de 5 granden celcius!
3) Draag dikker neopreen onder 5 graden. Hiertoe bieden wij handschoenen van 4mm en sokken en oversokken van 5mm aan.
VUISTREGEL: Als je ze aankrijgt zijn ze goed. De zool hoeft niet tot het einde van de hak te lopen. Kijk goed naar de foto’s om te zien hoe ze gedragen worden. Sokken naast je voet houden heeft dus geen zin.
Deze Swim Hunky Chicky sokken hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt! De vorm van deze sokken is eenvoudig, maar de dikte en de mogelijkheid om ze toch nog onder je wetsuit pijpen te dragen maken deze sokjes, de enige echt goed werkende open water sokken die er zijn. Daarnaast zijn ze net nog handelbaar om makkelijk aan te trekken en 2 paren over elkaar te dragen. Neem je tweede paar dan een maat groter!
Sokken en handschoenen onder je wetsuit zorgt dat er minder water in komt en je dus langer warme handen en voeten houdt.
Door de klitteband om enkel en pols sluit je het de sok of handschoen goed en dicht af om je pols en enkel en onder jouw wetsuit. Omdat de sokken geplakt worden en niet door-en-door gestikt (platte steek), zijn ze optimaal gesloten voor een minimale waterdoorlating. Zie dus af van GOEDKOPE ALTERNATIEVEN die door en door gestikt zijn en daarmee waterdoorlatend.
Met de Swim Chicky & Swim Hunky Zwemsokken en zwemhandschoenen ga je vol vertrouwen het koude water in. Maak vervolgens jouw outfit af met een Neopreen badmuts (2,5mm) van hetzelfde merk. De badmuts is trouwens iets dunner omdat we je aanraden om ook nog gewoon een siliconen badmuts over je neopreen badmuts te dragen. Dat ben je gewend en houdt je zwembril op de plek. Voor de diepe winter bieden we de Neopreen Zwembivak aan.
Wat is het verschil met sokken en handschoenen van 5mm of meer?
Je ziet dat veel mensen op zoek zijn naar een oplossing bij koudere temperaturen. Als de temperatuur van het water onder 10 graden gaat dan is 3mm sokken en of handschoenen misschien niet meer warm genoeg voor jou. Je kunt dan kiezen voor een dikkere neopreen of je kunt ook 2 paren sokken over elkaar dragen. Hoe dikker het neopreen, hoe stugger maar ook hoe warmer. Met 2 paar over elkaar ben je het beste beschermd en je trekt het makkelijk aan. Ideaal is om de 3MM te dragen en daaroverheen de 5mm variant of de ijszwem oversokken te dragen.
Maatindeling:
XS (35-37) / 36
S (37-39) / 37
M (39-41) / 38+
L (41-43) / 41+
XL (44-46) / 44+

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warme Neopreen Zwem sokken ZWART 3MM Neopreen Zwemsokken – Unisex | Swim Chicky & Swim Hunky” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *