Suphoon Monarch – 11’0 (335cm) opblaasbaar stand up paddle board

209.00

Beschrijving

Maak kennis met de Suphoon Monarch, een avontuurlijk nieuw product dat nu beschikbaar is op onze website! Dit opblaasbare stand up paddle board is speciaal ontworpen om families met kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.
De Suphoon Monarch is een ware ode aan Nederland, met een uniek ontwerp dat typisch Nederlandse objecten en personen op het board laat stralen. Met een breedte van 82 cm is dit board perfect geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Hierdoor kunnen zowel ouders als kinderen samen plezier beleven aan het SUPpen. Het ruime formaat van 335 cm in lengte maakt het zelfs mogelijk om met twee personen op het board te staan, of voor de kleintjes om erop te spelen.
Veiligheid staat voorop, daarom heeft de Suphoon Monarch een aangeraden maximale laadcapaciteit van 180 kg, zodat het hele gezin zonder zorgen kan genieten van dit avontuurlijke wateravontuur. Dankzij de drie vinnen biedt het board een buitengewone stabiliteit, wat perfect is voor gezinnen die samen willen ontdekken en ontspannen op het water.
Het avontuur stopt hier niet! De bovenkant van het board is voorzien van een extra groot EVA pad, waardoor het board ook geschikt is voor leuke yoga- of fitnessoefeningen voor zowel ouders als kinderen. Bovendien wordt het board geleverd met een handige rugzak waarin je het hele pakket, een wetsuit en wat andere accessoires.
De Suphoon Monarch is vervaardigd van hoogwaardig PVC gecombineerd met een drop stitch core, wat zorgt voor duurzaamheid en een optimale performance op het water. Met een gewicht van slechts 8.3 kg en een kan opgepompt worden tot wel 21 PSI, is dit board gemakkelijk mee te nemen en op te blazen. Bovendien bieden we een garantie van twee jaar voor extra gemoedsrust.
Het complete pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een fantastische tijd op het water. Naast het stand up paddle board ontvang je ook een handige dual action pomp, een verstelbare aluminium paddle, een enkelband, een reparatiekit en natuurlijk de rugzak. Het totale pakket weegt slechts 13 kg, waardoor het gemakkelijk te dragen is voor het hele gezin.
Ontdek samen met de Suphoon Monarch de magie van het stand up paddle boarden en creëer blijvende herinneringen met je dierbaren op het water!
De meegeleverde rugzak is 90cm bij 40cm bij 25cm. Groot genoeg voor het hele pakket, een wetsuit en wat andere accessoires.
Specificaties:
Opblaasbaar stand up paddle board
Hoogwaardig PVC gecombineerd met drop stitch core
Board afmeting: 335cm x 82cm x 15cm
Aangeraden maximale gewicht rider: 100kg
Aangeraden maximale laadcapaciteit: 180kg
3 vinnen, waarvan de middelste verwijderbaar is
Model: Suphoon Monarch
Gewicht board: 8.3 kg
Kan opgepompt worden tot ten minste 21 PSI.
Twee jaar garantie
Inhoud pakket:
Stand up paddle board
Dual action pomp
Aluminium paddle, min lengte 1,60m, max lengte 2,05m, gewicht 2,8kg.
Enkelband
Rugzak
Reparatie kit
Gewicht totale pakket: 13kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suphoon Monarch – 11’0 (335cm) opblaasbaar stand up paddle board” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *