Wetsuitskopen.nl logo

S1 Sport – Scheenbeschermers – scheen beschermers inclusief – enkelbeschermers – Maat M – Best Getest – scheenbeschermers voetbal – Cadeau

19.95

Beschrijving

De S1 Sport-scheenbeschermers zijn ontworpen om veel voorkomende problemen van normale scheenbeschermers aan te pakken. Dat betekent dat ze zijn gemaakt om:
lichtgewicht en gemakkelijk te dragen
ademend en vrij van zweten
vast op zijn plaats zonder in uw sok te schuiven – geen tape nodig
wasbaar zodat ze niet stinken
De manier waarop de pads werken, hebben ze een unieke ‘mouw’ die veilig rond uw onderbeen wordt bevestigd met behulp van klittenband. Wanneer dat comfortabel op zijn plaats zit (en alleen op dat punt), bevestigt u het kussen over de bovenkant met behulp van een eenvoudige klittenbandsluiting. Een goed idee en iets wat nog niet eerder gedaan is. Door de pad op de mouw met klittenband kunt u het perfect plaatsen waar u het op uw been wilt hebben.
Wat de bescherming betreft, is de pad zelf gemaakt van stevig plastic, maar is nog steeds licht van gewicht. Het is niet het grootste pad op de markt, maar het is goed te vergelijken met de meeste alternatieven van normale grootte. Het is groot genoeg om je bescherming te bieden tot het grootste deel van je scheenbeen, wat het belangrijkste doel is. En je hebt hierdoor ook nog een heel fijn draagcomfort.
De nieuwste en fijnste scheenbeschermers en ook nog eens niet te duur! We zien je bestelling tegemoet!
De S1 Sport Enkel (en Achilles) beschermers
Enkelbeschermer. De 6 USP’s zijn; gezondheid, veiligheid, hygiene, comfort, lichtgewicht en maximale flexibiliteit voor voet en been.
Nu gaat het erom dat de enkelbeschermers niet aan de scheenbeschermers zijn bevestigd. Ze zijn gescheiden om twee redenen:
De voet en het been bewegen onafhankelijk van elkaar, dus het is logisch om voor elk een afzonderlijke bescherming te hebben.
Hiermee kunt u de enkelbeschermer en het scheenbeen afzonderlijk op maat maken, waardoor de beste pasvorm voor elk onderdeel mogelijk is. Je hebt misschien een scheenbeen in ‘L’ nodig en een enkelbeschermer in ‘M’.
Heel logisch eigenlijk.
De beschermer zelf is gemaakt van een dun neopreen materiaal (denk aan het soort materiaal waarvan een wetsuit is gemaakt). Het is zowel zacht als elastisch en kan onder of over een sok worden gedragen. De stiksels aan de binnenkant zijn netjes en er is geen dikke zoom om tegen je voet te wrijven.
De pasvorm is comfortabel maar redelijk strak, wat compressieondersteuning voor het gewricht biedt. Aan elke kant van de enkel zijn harde schijven genaaid om te beschermen tegen stoten en stoten. Vanwege de pasvorm en het ontwerp mogen deze niet rond je voet bewegen.
Maar de slimste functie van deze beschermer, is de achilles beschermer. Het is zo simpel als twee rijen verdikt neopreen langs de achilles lopen, maar het is zo’n slim idee. Dit is daarom echt een super systeem en mag niet ontbreken bij goede sporters.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S1 Sport – Scheenbeschermers – scheen beschermers inclusief – enkelbeschermers – Maat M – Best Getest – scheenbeschermers voetbal – Cadeau” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *