PEAKS Wetsuit ROJA – M

605.00

Beschrijving

YAMAMOTO De PEAKS Roja wetsuits zijn volledig gemaakt van YAMAMOTO neopreen. Yamamoto neopreen is van hoge kwaliteit, warm en flexibel rubber schuim gemaakt van kalksteen. Het wordt gebruikt als wetsuit materiaal door ’s werelds beste triatleten en zwemmers. Het comfortabele YAMAMOTO neopreen voelt aan als een tweede huid.
SCS Al onze wetsuits zijn voorzien van SCS. SCS is waterafstotend in de lucht. In water, vormt het zich naar water.
SCS is een speciale oppervlaktebehandeling van chloropreenrubber met onafhankelijke luchtbellen, waarvan de SCS micellaire structuur water in lucht afstoot, maar in water mengt met het water om een oppervlaktemechanisme te creëren dat de stromingsweerstand tot bijna nul vermindert. De oppervlakteweerstand is minder dan 1/10e van conventionele neoprenen en 1/100e van conventionele neoprenen in water. Het is een hoogwaardig materiaal dat voor een nieuw gevoel in wetsuits heeft gezorgd.
De SCS zorgt ook voor soepel en comfortabel aan en uit te trekken
De SCS-behandeling aan de binnenzijde zorgt voor een zeer soepel glijden tegen de huid en maakt aan- en uittrekken een fluitje van een cent. In tegenstelling tot jersey (vezel) droogt het snel, zodat er geen ongemak ontstaat door nattigheid bij het opnieuw dragen en de huid altijd droog aanvoelt, zelfs na herhaaldelijk aan- en uittrekken. SCS droogt heel gemakkelijk .heeft een lage warmtegeleiding en een beter warmtebehoud, is rekbaar en spanningsvrij.
SCS verhoogt de snelheid uitzonderlijk.De ultra lage weerstand onder water verhoogt de zwemsnelheid enorm. Het pak is ontworpen voor zwemmers, triatleten om te voldoen aan hun hoge eisen van snelheid. De wetsuit blijft licht omdat het gewicht van het pak niet toeneemt door het water. Rekbaar en stressvrij. Elimineert warmteverlies door verdampingswarmte en vermindert vermoeidheid. Dit maakt dat onze pakken de snelste zwemtijden hebben met de minste te vermoeidheid tot gevolg. De Roja hoort zeker thuis in het rijtje van topwetsuits. Je krijgt een topproduct voor een kleine prijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PEAKS Wetsuit ROJA – M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *