Handdoekponcho, 110 x 80 cm, microvezel, surfponcho, sneldrogend, badponcho, lange omkleedhulp met capuchon voor heren en dames, ideale poncho-handdoek voor strand, branding, surfen, sauna, zwart

39.95

Beschrijving

Over dit item Super materiaal: de wikkelponcho bestaat uit hoogwaardig microvezel-polyester, dat zacht en ruim genoeg is om je buiten te kunnen kleden, vooral als je naar het strand of naar het zwemmen gaat. Super zacht en behaaglijk met goede wateropname.
Lichte en geschikte afmetingen: productgewicht 400 g, maat M/L: 110 x 80 cm, eenheidsmaat voor alle algemene volwassenen en tieners. Hij is licht en eenvoudig overal mee naartoe te nemen.
Geavanceerd design: de badjassen voor volwassenen zijn uitgerust met brede armsgaten. De onderste opening kan helpen als je je wetsuit snel verwisselt. De capuchon van de zwemponcho-handdoek droogt je haar snel na het douchen en zwemmen wind en zon.
Sneldrogend: de wikkeldoek is snel droog, hij is zeer waterabsorberend. Houdt je vooral in de winter warm. Het helpt je lichaam en haar snel te drogen als je je buiten een zwembad afdroogt. Een leuke hulp als je plezier hebt in een zwembad of op het strand enz.
Perfect cadeau: perfect voor surfers, zwemmers, duikers, mountainbikers of iedereen die dringend kleding moet verwisselen op het strand, zwembad, rivier, meer of buiten. Mooie aanvulling voor familiegebruik of op vakantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdoekponcho, 110 x 80 cm, microvezel, surfponcho, sneldrogend, badponcho, lange omkleedhulp met capuchon voor heren en dames, ideale poncho-handdoek voor strand, branding, surfen, sauna, zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *