BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw heren – Tormentor 2.0 – MT

499.95

Beschrijving

Het BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit is volledig vernieuwd en nog beter dan zijn voorganger.
Door het gebruik van een super samengestelde huidcoating heeft BTTLNS een manier gevonden om de waterbestendigheid te minimaliseren.
Een uitstekende flexibiliteit wordt bereikt door het gebruik van een eendelig schouderpaneel. Dit paneel is gemaakt van hoogwaardig 1,5 mm Yamamoto 40#cell neopreen.
Door het gebruik van een v-gesneden halsconstructie is BTTLNS erin geslaagd om de druk en schaafwonden in het halsgebied te verminderen.
Dit lichtgewicht wetsuit zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen. De Tormentor is een geweldig pak voor de gevorderde zwemmer, met iets minder drijfvermogen dan de Carnage, de Tormentor zorgt voor een stabiele positie in het water. Door middel van NanoAerodome panelen is een gelijk drijfvermogen verzekerd, dit zal uw benen niet uit het water tillen.
Schouderpaneel uit één stuk:
Ontwikkeld met een schouderpaneel uit één stuk dat helemaal van de ene hand naar de andere loopt, is dit paneel vervaardigd met het best mogelijke materiaal dat er te vinden is: Yamamoto #40cell neopreen. Je kunt het 1,5 mm materiaal nauwelijks voelen terwijl het op je schouders ligt.
Eigenschappen:
– Nieuwste technieken en technische ontwikkelingen door wereldleider in neopreenfabricage; Yamamoto!
– Nano SCS-coating (Super Coated Skin) brengt uw snelheid door het water tot een maximaal niveau.
– De hoogst mogelijke zwempositie en toch stabiel blijven. Speed-lift panelen voor een betere snelheid. Dit vermindert ook de druk op de onderrug om meer comfort te bieden voor lange-afstandszwemmers.
– Lage en zeer comfortabele v-gesneden halsconstructie gemaakt van 1,5 mm SCS yamamoto neopreen voor maximaal comfort en minimale wrijving. De adamsappel wordt vrijgehouden om het ‘verstikkende’ gevoel te voorkomen.
– 2 mm Pro-AeroFlow grijpers op de onderarmen zorgen voor een zeer efficiënte overdracht van armkracht in het water.
– Speedcuffs SCS rekken 1,5 mm (polsen en enkels) uit om het wetsuit in een paar seconden uit te trekken op de overgang.
– Pro-YKK rits, bekend als nummer één bij wetsuit fabrikanten voor een zeer hoge duurzaamheid.
Materiaalsamenstelling:
100% neopreen
Ontworpen en ontwikkeld door ons Nederlandse BTTLNS-team.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BTTLNS wetsuit – zwempak – triathlon zwempak – openwater wetsuit – wetsuit lange mouw heren – Tormentor 2.0 – MT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *