Bracoo WB30 Polsbrace – ergonomische spalk stabilisator – Rechter- of Linkerhand – Sterke Ondersteuning

17.90

Beschrijving

De Bracoo WB30 polsbrace brace biedt ondersteuning voor het polsgewricht tijdens dagelijks gebruik, blessurerehabilitatie, en bij ontstekingen.
2.0 VERBETERDE EIGENSCHAPPEN – De nieuwe PU schuim voering tussen de handpalm en de spalk zorgt voor een verbeterd comfort. De klittenband sluiting voorkomt beschadigingen aan kleding en een interne positioneringsmouw maakt het mogelijk de brace met één hand aan- en uit te doen.
VOORGEVORMDE ALUMINIUM SPALK – De verwijderbare en vormbare spalk kan aangepast worden voor een goede pasvorm. De bandjes zijn makkelijk om te doen en zorgen voor een goede bescherming van de pols.
ADEMEND & HUIDVRIENDELIJK – Hoogwaardig neopreen met microperforaties in de stof verminderen ongewenste vochtigheid, jeuk en geurtjes bij dagelijks gebruik.
FUNCTIONELE ONDERSTEUNING – De brace geeft de gebruiker goede mobiliteit door de vingers vrij te houden en verzekerd de gebruiker van een betrouwbare ondersteuning.
UNIVERSELE PASVORM – Één handbrace, draagbaar aan zowel de linker- als de rechterpols; met verstelbare gripbanden past deze om polsen met een omtrek van 13-21 cm.
Gebruik van deze Polsbrace is ideaal voor: Carpaletunnelsyndroom (CTS)
RSI (Repetitive strain injury)
Rehabilitatie na verrekking, verzwikking en verstuikingen
Chronische peesschedeontsteking
Ontstoken of vermoeide polsgewrichten
Peesontsteking
Certificeringen De Bracoo WB30 polsbrace voldoet aan CE 93/42/EEC richtlijnen.
Bepaalde mensen kunnen een allergische reactie vertonen op neopreen stoffen, een synthetische rubber die vaak gebruikt wordt in afwashandschoenen, wetsuits en medische bandages. Om de kans hierop te verminderen gebruikt Bracoo alleen de hoogste kwaliteit latex-vrije neopreen.
Bracoo Neopreen producten hebben een aanbevolen draagtijd van maximaal 3 uur. Na een korte tijd om de huid te laten ademen, kunnen ze opnieuw gedragen worden. Was het product met de hand in koud water zodat deze langer meegaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bracoo WB30 Polsbrace – ergonomische spalk stabilisator – Rechter- of Linkerhand – Sterke Ondersteuning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *