BECO-SEALIFE® wetsuit, roze, maat 104

38.00

Beschrijving

Het BECO-SEALIFE wetsuit shorty voor kinderen in zwart en roze met een sterren design ziet er mooi en vrolijk gekleurd uit. Het kinder wetsuit in roze met sterren design zal meisjes aanspreken.
Het BECO-SEALIFE shorty is ideaal voor kinderen die het snel koud krijgen in het water en voor kinderen die je wilt beschermen tegen de zon. Het kinder wetsuit kan gebruikt worden voor acvititeiten in en rond het water. Denk hierbij aan activiteiten in het zwembad, maar ook aan activiteiten in en rond buitenwater, zoals meren en de zee en op het strand.
Het neopreen shorty voor kinderen gemaakt uit SCR-neopreen met een dikte van 2 mm. Rond de armen en benen zitten speciale elastische inserts gemaakt van polyamide en elasthaan die een aangenaam draagcomfort mogelijk maken en een hoge mate van bewegingsvrijheid bieden. Het kinder wetsuit biedt ook bescherming tegen UV-straling, beschermingsfactor SPF 50+. Het wetsuit shorty voor kinderen heeft een rits aan de voorkant waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken en uittrekken.
Het wetsuit shorty voor kinderen is gemaakt uit neopreen en heeft een buitenstof gemaakt uit polyamide. De inserts zijn gemaakt uit polyamide en elastaan.
Na elk gebruik het wetsuit shorty afspoelen met schoon en vers water en laten drogen op een kleerhanger in de schaduw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BECO-SEALIFE® wetsuit, roze, maat 104” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *