Wetsuitskopen.nl logo

Barbie Olympische Spelen Surfer – Barbiepop

19.95

Beschrijving

Met de Barbie surferpop doe je zelf ook mee aan de spannende Olympische Spelen van 2020 in Tokio!
Barbie moedigt meisjes aan mee te sporten en waarden te leren zoals vriendschap, solidariteit en fair play.
De Barbie surferpop is buigzaam en klaar voor de wedstrijd in haar roze wetsuit-topje, versierd met de merken Barbie en Tokio 2020, en haar oranje surfshorts. Ze heeft ook een Olympische Spelen Tokio 2020 jack en een ‘gouden’ medaille met lint.
Met haar Tokio 2020 surfplank danst Barbie over de golven en gaat ze voor goud!
Een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder, vooral als ze geïnteresseerd zijn in de Olympische Spelen, sport en fitness!
Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Doe mee aan de spannende Olympische Spelen Tokio 2020 met de Barbie surferpop! Barbie moedigt meisjes aan mee te sporten en waarden te leren zoals vriendschap, solidariteit en fair play. Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je houdt van golven en water en voor goud gaat, kun je surfer worden!
De Barbie Olympische Spelen Tokio 2020 surferpop is buigzaam en klaar voor de wedstrijd in haar roze wetsuit-topje, versierd met de merken Barbie and Tokio 2020, en haar oranje surfshorts. De set bevat ook een Olympische Spelen Tokio 2020 jack, een ‘gouden’ medaille met lint en een Tokio 2020 surfplank met vinnen. Kinderen vinden het heerlijk om hun creativiteit de vrije loop te laten en talloze verhalen te bedenken!
Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Vanaf 3 jaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbie Olympische Spelen Surfer – Barbiepop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *